انا بيحصلى انتصاب بسرعة جدا من اول ماببدا مكالمة تلفون مع واحدة مع اننا بنتكلم فى كلام عادى خالص وعمرى مابفكر معاها فى اى حاجة وحشة بجد تعبت من الموضوع ده انا عمرى 22 سنة ده مرض ولا ايه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

icon 7 سبتمبر 2012
انا بيحصلى انتصاب بسرعة جدا من اول ماببدا مكالمة تلفون مع واحدة مع اننا بنتكلم فى كلام عادى خالص وعمرى مابفكر معاها فى اى حاجة وحشة بجد تعبت من الموضوع ده انا عمرى 22 سنة ده مرض ولا ايه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
لا بد أنك تفكر كثيراً في الجنس، ولديك خيال جنسي جامح، عليك شغل وقتك بالمطالعة مثلاً زو الرياضة، وهي كفيلة بتغيير هذا السلوك، ولا ادعي للقلق فهذا ليس مرض، بل أقرب إلى العادي.