.انا حاصل على دبلوم صنايع قسم لحام انا كان عندى مرض نفسى من سنتين وعملت جلسات كهرباء ويعنى حالتى اتحسنت بعض الشئ لكن وانا مريض كنت بدخل مواد صلبة فى فتحه الشرج وانا عندى جيش كمان كام شهر وخايف من الجيش ارجو الرد وشكرا

icon 20 سبتمبر 2014
.انا حاصل على دبلوم صنايع قسم لحام انا كان عندى مرض نفسى من سنتين وعملت جلسات كهرباء ويعنى حالتى اتحسنت بعض الشئ لكن وانا مريض كنت بدخل مواد صلبة فى فتحه الشرج وانا عندى جيش كمان كام شهر وخايف من الجيش ارجو الرد وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
إذا كنت تستطيع التحكم بالبراز والريح فالغالب أنك سليم ويمكنك ممارسة تمارين كيغل في الفترة القادمة لتقوية عضلات الحوض وعضلات مصرة الشرج. راجع القاموس.