انا عملت تحاليل وعايزه معناها ايه FSH LH PROLACTIN وهل فيها ضرر عليا ا

icon 10 يوليو 2013
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته انا عملت تحاليل وعايزه اعرف معناها ايه FSH11.22 LH 9.63 PROLACTIN 23.46 وهل فيها ضرر عليا ارجو الافاده ضرورى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
هذه الفحوصات هي فحوصات للهرمونات الانثويه وهرمون الحليب ..... يجب معرفة السبب الذي طلبت من اجله ومراجعة اختصاصي الولاده والتناسليه