انا عن مشكلتى ان وانا تعرضت للاغتصاب لعدة مرات وانا عندى سنين ودلوقتى

icon 21 أبريل 2015
انا عن مشكلتى ان وانا تعرضت للاغتصاب لعدة مرات وانا عندى 7 سنين ودلوقتى عايز اقدام ف الكليه الحربية وخايف من كشف الجراحه.. وعايز اعرف اعمل ايه ولا من الصعب ان يكشفها والحل ايه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
إذا كنت تتحكم بالريح والبراز، تستطيع ضم فتحة الشرج وإغلاقها، فالغالب أنه لا يمكن الكشف عن الموضوع،أما إذا كان هناك توسع في الفتحة فستكتشف الحالة.