انا عندي احتقان البروستاتا و بحس احتباس البول ال قالي cardura xl mg خف

icon 18 أبريل 2015
انا عندي احتقان البروستاتا و بحس احتباس البول الدكتور قالي cardura xl 4 mg خفيت و بقيت احسن بس لسة مخفتيش بقالي شهرين باخد الدواء انا عايز اعرف اعمل اية و عندي ايه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
اذا كان اختصاصي المسالك البولية قد علاجك فلا شك ان التشخيص صحيح راجعه مرة اخرى وعليك ممارسة الرياضة وتناول بزر القرع