انا متزوج من يوم لسه حتى الان افيش علاقة حصلتى بس لما اقرب منها مافيش

icon 21 أغسطس 2015
انا متزوج من 15يوم لسه حتى الان افيش علاقة حصلتى بس لما اقرب منها مافيش عصب بس مش جيه شهوة نحيتها خالص عندى سكر وكنت بعمل العادة السرية ايز حل او علاج او اى حاجة افيدونى بسرعة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور معتز عاشور
تحاليل مخبرية
يفضل بداية زيارة طبيب مختص في المسالك وبعد الفحص السريري والفحوصات الطبية سيتبين الخلل باذن الله