انت اعاني من طول شفرتاي فهما خارجتان عن الشفرتان الكبيرتان فهما يشوهان

icon 28 أغسطس 2012
انت فتاة عمري 19 اعاني من طول شفرتاي فهما خارجتان عن الشفرتان الكبيرتان فهما يشوهان منظر الفرج وانا قلقة من هذا الامر كثيرا خاصة عندما يتقدم شخص للزواج مني فهل هذا امر عادي او هو خطير ارجوكم اريد اجابة بسرعة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اسماعيل ابو محفوظ
نسائية وتوليد
.We should consider the variations between people in how different parts of the body look, therefore there is a wide range for the so called " normal appearance". While we should appreciate the differences between us, we should also consider how each person perceives his/her appearance. Building on this introduction, and while we encourage women to consider these variations, we should also mention that there is something we can do should this "unacceptable" appearance of the labia affect either the physical or psychological wellbeing of a woman.
الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
لا داعي للقلق، فشكل الشفرتان لا يلغب دوراً في الممارسة الجنسية، وقد يكون إيجابياً نتيجة ازدياد التزثر الجنسي.