رياضى كيلو قمت بتعاطى منشط الاكوابويز حوالى سم مقسمه على عشره ايام و ب

icon 7 يناير 2015
رياضى 20سنه 75 كيلو قمت بتعاطى منشط الاكوابويز حوالى 5 سم مقسمه على عشره ايام و بعدها شعرت بقله الرغبه الجنسيه و ضعف فى الانتصاب .مامدى خطورة الموقف ؟و مامدى الاثار الجانبيه ؟ و م الواجب عمله او الدواء الازم ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مدحت محمد البقاعي
أطفال وحديثي الولادة
ينصح بعدم اخد اي من المنشطات لانها توثر على افراز الهرمونات الجنسيه