كنت باخد حبوب من الحمل ياسمينعوزة اسال عن الحلقات اللى بتتحط فى المهبل وكمان اسمها ايه واذاى استعمالهاوانا جوزى جاى من السفر المفروض استعمالها قبل ما يجى بأد ايه وليها اضرار عوزة اعرف كل حاجة عنها ولها اضرار على الراجل يعنى مش بتحسسه بلذة او بتشكه ذى اللوب

icon 22 مارس 2011
كنت باخد حبوب من الحمل ياسمينعوزة اسال عن الحلقات اللى بتتحط فى المهبل وكمان اسمها ايه واذاى استعمالهاوانا جوزى جاى من السفر المفروض استعمالها قبل ما يجى بأد ايه وليها اضرار عوزة اعرف كل حاجة عنها ولها اضرار على الراجل يعنى مش بتحسسه بلذة او بتشكه ذى اللوب

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد الراس
نسائية وتوليد
هذه الحلقات اسمها نوفا رنج ويتم تركيبها بواسطة المرأة وتترك لمدة 3 اسابيع ثم يتم اخراجها واخذ راحة لمدة اسبوع تنزل فيه الدورة ومن المفروض الا يشعر بها الزوج او الزوجة ومن الافضل استعمالها قبل رجوع الزوج باسبوع على الأقل وانصحك باستشارة طبيبك لأن الشركة المصنعة في الغالب تترك افلام فيديو في العيادات توضح طريقة استعمال هذه الحلقات