لو سمحتم انا عندى ومتزوج ثلاث سنوات واعانى كثيرا من مشكلة القذف السريع

icon 10 نوفمبر 2014
السلام عليكم أولا لو سمحتم انا شاب عندى 28 سنه ومتزوج منذ ثلاث سنوات واعانى كثيرا من مشكلة القذف السريع مع انى جربت معظم المحاولات ومع الاسف فشلت انا مش عايز اقول انى جربت كل المحاولات علشان انا عارف ان اكيد فيه أمل . يارب يكون الامل على إيديكوا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
يا صديقي كما قلت فانه مما لا شك فيه وجود علاج لحالة القذف السريع لا بد لك من مراجعة اختصاصي أمراض الذكورة او اختصاصي المسالك البوليه وأقول لك ان اسباب سرعة القذف متعدده والعلاج يتم بعد أخذ السيره المرضيه بالتفصيل ويختلف من حاله لأخرى لا يمكن أبدا وصف علاج من بعد لاي حاله مرضيه