لو سمحتم ضرورى بالنسبة لية هل فعلا لو المراءة حامل بيتغير لون البول و

icon 24 أبريل 2016
لو سمحتم ضرورى بالنسبة لية هل فعلا لو المراءة حامل بيتغير لون البول واعرف اعراض الحمل ازاى فبل معياد الدورة بيوم وسبب نبض البطن اية

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور المختار بنزعريط
الجلدية والتناسلية
كل علامات الحمل تبدأ بتحليل البول .بعدها تبدا الحلمات في تغير لونها وكذا لون المهبل .وبعدها يبدا نبض الجنين