ماهي كيفية فض غشاء البكارة؟ وهل يكون بالذكر أم بﻹصبع؟ وماهي أفضل اﻷوضاع لفض غشاء البكارة؟

icon 4 مايو 2015
ماهي كيفية فض غشاء البكارة؟ وهل يكون بالذكر أم بﻹصبع؟ وماهي أفضل اﻷوضاع لفض غشاء البكارة؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
يفض الغشاء عادة عند أول إيلاج، وقد لا يفلح الإيلاج الأول إذا كان الغشاء سميكاً أو مرناً، وعندها يمكن اللجوء للإصبع أو الجراحة.

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا دخلت قلم قبل كدا بس مافيش دم نزل عليا خالص انا كدا لسه غشاء البكاره بتاعي سليم

icon 4 فبراير 2023