هل عند تاخر البلوغ يتاخر زيادة الطول وكيف ان نمو طولي قد توقف هل اشعة

icon 12 مارس 2016
هل عند تاخر البلوغ يتاخر زيادة الطول وكيف اعرف ان نمو طولي قد توقف هل هناك اشعة علي الركبه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
راجع اختصاصي عظام لتقرير النمو الطولي للعظام.

تعليقات الزائرين

زائر زائر

سلام عليكم حضرتك انا سني 18 وعمر عظمي 14 سنه وباخد علاج للطول عايز اعرف هل في امل اطول انا طولي حاليا 165 ونفسي اجيب 175 هل في امل

icon 29 يونيو 2022
Yosrry Ahmed Yosrry Ahmed

السلام عليكم ابني ١٤سنه وصوته فقط اخشن طوله لم يتقدم منذ سنتين قصير 150تقريبا مع وجود شحوب في الوجه منذ كده ولا ادويه ولا اكلات مفيده تغيره الوضوع نفسي منذعام لانه اصدقائه كلهم بلغو ايه الحل

icon 29 ديسمبر 2022