هل قطع جلد من اللازم في الختان يجعل القضيب قصيرا و هل يكون الاحساس بال

icon 6 ديسمبر 2018
هل قطع جلد أكثر من اللازم في الختان يجعل القضيب قصيرا, و هل يكون الإحساس بالمتعة أقل من المختونين ختان عادي ؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
ليس بالضرورة، فالختان المجحف لا يقصر القضيب، لأن الجلد يتمدد ليتلائم مع الطول المحدد وراثياً.

تعليقات الزائرين

زائر زائر

دكتور عملت ختانين لابني ولكن تم قص جلد كامل هل هذا يؤثر على نمو عضوه

icon 25 أبريل 2021
زائر زائر

لو سمحت يا دكتور ابني عملتله ختان وهو عنده شهرين والدكتور شال جلد زيادة من الناحية الشمال فالعضو دايما نايم ناحية الشمال مكنش كدا قبل الختان ودلوقتي هو عنده 3 شهور ونص في دكتور شافه بالصدفة قالي الطهارة غلط وشال اكتر من اللازم فالعضو مشدود وبالتالي نايم الناحية دي وقالي سنة او سنتين لو فضل على نفس الوضع كدا هيحتاج عملية ترقيع هل الكلام دا صحيح ولا ممكن الجلد يلتئم مع الوقت؟

icon 12 أغسطس 2022
زائر زائر

يادكتور عندي سؤال لو سمحت أنا عمري 22سنة لاكن فيه دكتور طهرني أنا أوه عمري 4شهور لاكن مازبطت الطهارة هل يؤثر على طول القضيب عندي القضيب لأدري طوله لاكن أحسه صغير 14سانتي

icon 19 فبراير 2023
زائر زائر

يادكتور عندي سؤال ثاني أنا قضيبي يبلغ من الطول 10سانتي متر هل يأثر على العلاقة الحميمية

icon 19 فبراير 2023