يا انا ماشى فى سن ال ولكن عندى شعر فى لحيتى خفيف جدا اريد الشعر تقيل ج

icon 29 سبتمبر 2015
السلام عليكم يا دكتور انا ماشى فى سن ال 19 ولكن عندى شعر فى لحيتى خفيف جدا اريد هذا الشعر تقيل جدا هل عندك حل لى ؟ العادة السرية حرام ؟ شكرا ارجو الرد سريعا !!!!!!!!!!

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
معظم الأئمة لا يحرمون العادة السرية!! وكل شيخ وله طريقة!! وشعر اللحية والجسم محدد جينياً، يمكن فحص الهرمونات !!