يظهر لي شعر في ذقني خفيف وذهبت للدكتر وقال لي ا هرمونا الذكورة عاليه شويه ولما بيقربلي جوزي بينزل دم كتير مني وقت مابيحصل اثارة اوز اعرف ايه الي اعمله انا حاليا متابه م كور بس الدورة اتظبطت ومفيش اباس لمبيايض اعمل ايه عشا هرن الانوث يزيد والشعر بيطل يمو

icon 3 يونيو 2013
يظهر لي شعر في ذقني خفيف وذهبت للدكتر وقال لي ا هرمونا الذكورة عاليه شويه ولما بيقربلي جوزي بينزل دم كتير مني وقت مابيحصل اثارة اوز اعرف ايه الي اعمله انا حاليا متابه م كور بس الدورة اتظبطت ومفيش اباس لمبيايض اعمل ايه عشا هرن الانوث يزيد والشعر بيطل يمو

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
ربما يمكن العلاج بتناول هرمون الاستروجين، عن طريق حبوب منع الحمل، ولكن عليك نقاش الموضوع مع اختصاصي/ة نسائية.
الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
يجب المتابعة مع طبيب نسائي لانه يجب فحصك سريريا ويجب التأكد من وجود او عدم وجود اكياس على المبيض ومن الضروري معرفة نتائج الفحوصات المتعلقة بالهرمونات ، وكم هو سنك وهل عندك اولاد ؟