انا كنت امارس العاده السريه فتره وبعدها اعصابي تعبتني وبقيت بتترعش لما

icon 26 ديسمبر 2015
انا كنت امارس العاده السريه منذ فتره.وبعدها اعصابي تعبتني وبقيت بتترعش لما اشيل اي حاجه او اكون متوتر في امتحان مثلا..وتركيزي ضعف جدا وبقيت انسي مذاكرتي بسرعة جدا..عايز حل ؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد ابو دقة
دماغ واعصاب
طبعاً يجب تجنب هذه العادة السيئة. .لانه كل فوائد الجسم من فيتامينات و املاح معدنية تخرج من الجسم دون تعويض فتهلك خلايا الجسم و الاعصاب..ممكن أخذ دواء بيراسيتام 800 مجم 3 مرات يومياً لمدة شهرين مع فيتامينات و املاح معدنية و اميجا 3 كابسولة يوميا لمدة شهرين