اغماء رغم انى كلت وبكون عرقانة وحصل تشنج ودقات قلب قبل الاغماء

icon 6 أكتوبر 2019
بحس الصوت بيبعد مش سامعه كويس ولاشايفة ويغمى عليا واتكرر تقريبا ٤ مرات واتقلى اتشنجت فى مره وفى عرق ومره رحت العيادة وقالوا هبوط واخدت حقنه عايزة اعرف السبب ممكن حد يفدنى

إجابات الأطباء على السؤال

يجب عليكي عمل تخطيط الدماغ ومراجعة طبيب اعصاب بأسرع وقت عالاغلب اعراض تشنجات عصبية

الدكتور عمرو بسام احمد لحلوح
دماغ واعصاب

يجب عليكي عمل تخطيط الدماغ ومراجعة طبيب اعصاب بأسرع وقت عالاغلب اعراض تشنجات عصبية