بيكون عندي صداع بحس فية ان دماغي يتتحرك جوة بالاضافة الي وجع العين وبيزول مع النوم

icon 19 يوليو 2014
بيكون عندي صداع بحس فية ان دماغي يتتحرك جوة بالاضافة الي وجع العين وبيزول مع النوم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن محمد النوبى
دماغ واعصاب
مدئيا ننصحك بقياس ضغط الدم وضبطه مع عمل رسم مخ بالكمبيوتر والعرض على الزميل استشارى المخ والاعصاب للفحص الاكلينيكى الدقيق للاعصاب مع الاطلاع على رسم المخ والتحليل النفسى لحالتك النفسية وفحص قاع العين بالمنظار للتوصل للتشخيص النهائى ووصف العلاج المناسب مع المتابعة

تعليقات الزائرين

زائر زائر

لدي زي تنميل ف دماغي من الداخلي مع تقل ف عيني ومش بعرف اركز او اعمل حاجه ولما بحرك عيني للجنب بسمع صوت دوشه زي شت كدا ف دماغي مع رعشه ف قلبي

icon 14 فبراير 2023