حاسس ان اعصابي تعبانه يعنى ف اوقات كتير جدا ايدي بترعش لوحدها مثلا وانا ماسك قلم بين صوابعى صوابعى بترعش ياتري اكشف اعصاب ولا ايه الحل؟

icon 13 أكتوبر 2009
حاسس ان اعصابي تعبانه يعنى ف اوقات كتير جدا ايدي بترعش لوحدها مثلا وانا ماسك قلم بين صوابعى صوابعى بترعش ياتري اكشف اعصاب ولا ايه الحل؟

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
لا نعرف ان كان ذلك يحدث وانت فقط منفعل أم حتى عندما تكون في حالة طبيعية، وهل فقط يحدث ارتعاش في يدك أم في اجزاء أخرى من جسمك وهل تتعاطى بعض الأدوية، على أية حال لا داعي للقلق وننصحك بمراجعة طبيبك لإستكمال الفحص وتحديد السبب فقد يكون مجرد انعكاس لإنفعال نفسي وهذا سيتم السيطرة عليه بسهولة ، وإذا كان ناتج عن مرض عضوي سيوصف لك العلاج المناسب مبكرا وتعود لحالتك الطبيعية

تعليقات الزائرين

Arwa Kamal Arwa Kamal

انا دايما عندي راعشه يدكتور خصوصا لما اتوتر او اخاف واعصابي بتسيب خالص ومش بعرف اتحكم فيها

icon 22 أكتوبر 2022