شخص مريض بالالتهاب السحائى يبلغ جتله غيبوبه ودخل المستشفى وعمل اللازم

icon 17 ديسمبر 2014
شخص مريض بالالتهاب السحائى يبلغ من العمر 30سنة جتله غيبوبه ودخل المستشفى وعمل اللازم من بزل من العمود الفقرى والمضادات الحيوية ثم فاق من الغيبوبه بعد4ايام وفى اليوم 5 بيتكلم معانا كويس هل هو فى تحسن ولا ممكن يحصله مضاعفات تانى ومتى يخرج من الرعاية

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن محمد النوبى
دماغ واعصاب
تحسن حالة الغيبوبة من العلامات الايجابية للعلاج ولكن المريض يحتاج الى 15يوم بالعناية المركزة للاطمئنان على الشفاء التام من الحالة بدون مضاعفات او اثار باقية للمرض