لو سمحت والدتي تاخذ دواء يسمي جابتين للفقرات والاعصاب وهي مش منتظمه في

icon 1 سبتمبر 2015
لو سمحت والدتي تأخذ دواء يسمي جابتين400 للفقرات والاعصاب وهي مش منتظمه في اخذ هذا العلاج هي اخذت الكبسوله امس 31/8/2015الاثنين ومن ساعتها حسه بدوخه شديده ودوار وقئ الي الان

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن محمد النوبى
دماغ واعصاب
ننصح بوقف العلاج وقياس ضغط الدم وعمل اشعة تلفزيونية على البطن والرجوع الى الطبيب المعالج لتغيير العلاج