هل ممكن اشفى من التهاب العصب السابع بعد مدة اربعة سنوات علما بان الاعص

icon 2 أكتوبر 2017
هل ممكن اشفى من التهاب العصب السابع بعد مدة اربعة سنوات علما بان اكثر الاعصاب فيها حياة يتحرك لكن ليس كاملا الا عصب العين

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد ابو دقة
دماغ واعصاب
حاليا يفضل أخذ فيتامينات مجموعة ب كل فترة،،،للحفاظ على العصب.. ولكن للأسف إلتهاب العصب السابع إذا كان من النوع الشديد يترك آثار على الوجه والعين.
الدكتور بدر عبيدات
دماغ واعصاب
يجب اجراء علاج فيزيائي خاصة التحفيز الكهربائي

تعليقات الزائرين

زائر زائر

من حوالي 9 سنين جالي التهاب ف العصب السابع اخدت ادوية وعمل علاج طبيعي بس للاسف لسة في اثار علي وشي لما بضحك ولما بتكلم هل ممكن العلاج بعد الفترة دي ولا فرصة العلاج ضعيفة ياريت الافادة لان الموضوع ده تاعبني جدا وشكراا

icon 30 مارس 2023
زائر زائر

اصبت بالعصب السابع منذ أربع سنوات وترك اثرا على العين والوجه هل يوجد علاج ليرجع وجهي مثل الأول

icon 29 أبريل 2023
زائر زائر

انا امي عندها العصب السابع بقاله اكتر من 12 سنه ونفسي اساعدها

icon 11 يوليو 2023
زائر زائر

اصبت بالعصب السابع منذ ٣ سنوات تحسنت قليلا ولكن لازلت اعانى من كسرة بالابتسامة والعين والحاجب مع العلم انى من اول يوم بدأت العلاج ولكن دون جدوى

icon 18 أغسطس 2023
Mama Sona Mama Sona

ارجو الرد بسرعه زوجي مريض عصب سابع من سنتين تقريبا هل العصب السابع له تأثير على الرقبة هو يحس باختناق كل فترة ووجع اعلي لاكتاف وعملنا اشاعه صوريه ومقطعيه علي الرئه والحمد لله تمام بس عاوزين نعرف لالم الرقبه والاكتاف دة من ايه

icon 1 يناير 2024