يا جماعة شفولي حل انا من العيد الكبير الي فات ٢٠٠٩ اول مرة اشرب فيها الحشيش المهم انا لغايت دلوقتي انا حاسس ان انا غايب عن الوعي لحد دلوقتي شوية و كل شوية احس انا كل اللي بيحصل في الدنيا مش حقيقي و كل شوية اقول للعيا اللي بتشرب معايا انتو مش حاسين بي اللي انا حسو ولا كل الناس اللي بتشرب بيحصلها زيي

icon 13 أبريل 2010
يا جماعة شفولي حل انا من العيد الكبير الي فات ٢٠٠٩ اول مرة اشرب فيها الحشيش المهم انا لغايت دلوقتي انا حاسس ان انا غايب عن الوعي لحد دلوقتي شوية و كل شوية احس انا كل اللي بيحصل في الدنيا مش حقيقي و كل شوية اقول للعيا اللي بتشرب معايا انتو مش حاسين بي اللي انا حسو ولا كل الناس اللي بتشرب بيحصلها زيي

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
لا داعي للقلق، الخطوة الأولى التي يجب أن تقدم عليها هي التوقف عن تعاطيه والابتعاد عن من يتعاطاه، والخطوة الثانية ننصحك بمراجعة طبيبك الذي سيحدد مستوى الادمان ومدى تأثيره عليك عضوياً ونفسياً، ومن ثم تحديد العلاج الدوائي والسلوكي الذي يجب أن تتبعه وفقاً لحالتك.
طاقم الطبي
الخطوة الأولى تتوقف عليك وهي مراجعة طبيبك الذي سيحدد مستوى الادمان ومن ثم العلاج الدوائي والسلوكي الذي يجب أن تتبعه