اختى عندها التهاب فى الغده الليمفاويه فالرقبه وعملنااشعه واشعه مقطعيه وصوره دم كامله واخدت علاجات مفيش نتيجه واخيرا تم اخذ خزعه لتحليلها والنتيجه no growth يعنى ايه؟علاجها ايه؟

icon 25 ديسمبر 2017
اختى عندها التهاب فى الغده الليمفاويه فالرقبه وعملنااشعه واشعه مقطعيه وصوره دم كامله واخدت علاجات مفيش نتيجه واخيرا تم اخذ خزعه لتحليلها والنتيجه no growth يعنى ايه؟علاجها ايه؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
يعني الوضع سليم و اذا اصاب الدواء الداء حصل الشفاء,