والدي لديه ورم بالجزء الايسر من المخ بحجم ٥×٤سم

icon 3 مايو 2023
اريد ان اعرف هل يمكن التدخل الجراحي واذا امكن هل من مخاطر لها

الملفات المرفقة:

IMG-20230503-WA0005~2

إجابات الأطباء على السؤال

د. مروة شاكر
امراض الدم والاورام
اي تدخل جراحي لو مخاطر وأعراض جانبية ويجب اخذ رأي استشاري جراحة مخ واعصاب لتحديد إمكانية إجراء العملية

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا عندي ورم شفاني ف رجلي من فوق من حوالي 6 سنين كنت ساعتها ف 3 إعدادي مكنتش اعرف ده أيه فعرفت والدي قالي رجلك مفيهاش حاجه وسنه عن سنه الورم كان بيكبر بس ببطئ فرحت كشف من حوالي سنه عند دكتور أوعيه ليمفاويه وقالي ده تورم بسيط جدا وقالي ع شراب كده ألبسه ف رجلي والتورم هيروح فسمعت كلامه وقعدت سنه ومفيش تحسن فبدأت أبحث ع جوجل واكتشفت أن ألي عندي ده ورم شفاني ف الساق وانا دلوقتي مش عارف حتي اكشف عند دكتور اي أرجوا الإفادة

icon 7 مايو 2023