انا قبل سنتين كان عندى سرطان الغدد الليمفاوي و قبل شهر صورت بت سكان و

icon 19 أغسطس 2015
السلام عليكم انا قبل سنتين كان عندى سرطان الغدد الليمفاوي و قبل شهر صورت بت سكان و طلع عندى تورم صغير تحت الإبط و دكتورى قال لي هذا التورم صغير و طبيعي و لا يحتاج للعلاج

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عمرو محمد جوالي
امراض الدم والاورام
لوحجمه صغير جدا لا يحتاج فعلا لعلاج اما الحجم اكتر من 1 سم ياخذ علاج اشعاعي فقط