انا كنت اعاني من سرطان ف الدم والحمدلله خفيت وبقالي سنتين مخلص علاج وصحتي احسن من الاول وعملت تحاليل حيوانات منويه وطلعت بدل متكون 15مليون 5مليون بس هل لهاعلاج لزيادة الخصوبه

icon 13 نوفمبر 2017
انا كنت اعاني من سرطان ف الدم والحمدلله خفيت وبقالي سنتين مخلص علاج وصحتي احسن من الاول وعملت تحاليل حيوانات منويه وطلعت بدل متكون 15مليون 5مليون بس هل لهاعلاج لزيادة الخصوبه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
التغذية الجيدة والراحة, ويجب معرفة السبب ومن الادوية لتقوية الحركة وتحسين النوعية وهي Carofit, trental L-carnitine, , , amino acid 3000, folic acidstressease