عايزة جراحة اورام والدتي كان عندها ورم بالمبيض وكيس مية ع البنكرياس وت

icon 10 أكتوبر 2017
عايزة دكتور جراحة اورام والدتي كان عندها ورم بالمبيض وكيس مية ع البنكرياس وتم اسئصال المبيض واخذ كيماوي وبعد عمل مسح ذري وجدنا ان كيس البنكرياس حجمه يقل واجزم الدكتور بعملية

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد عماد الزكي
امراض الدم والاورام
اولا كيس الميه اللى على البنكرياس لا يظهر بالمسح الذرى يظهر بالاشعه المقطعيه او الرنين وطالما انه اخبرك انه كيس وحجمه بيصغر لماذا اجزم بعمليه لازالته