هي وجدت كتله بالثدي وظهر في تحليل العينه انه ورم خبيث عاوزه اعرف هو في اي مرحله والدكتور قال العلاج بيولوجي عاوزه اعرف عباره عن ايه

icon 10 أبريل 2019
هي وجدت كتله بالثدي وظهر في تحليل العينه انه ورم خبيث عاوزه اعرف هو في اي مرحله والدكتور قال العلاج بيولوجي عاوزه اعرف عباره عن ايه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ماجد يسري
الاورام الحميدة و الخبيثة
المرحله يتم تحديدها على حسب : ١- الفحص الطبى ٢- صوره الماموجرافى للثديين ٣- مسح الجسم بالاشعه المقطعيه ٤- دلالات الاورام التى يتم عملها على العينه
الاستشاري محمد عبيدات
امراض الدم والاورام
المرحلة يتم تأكيدها عن طريق صور أشعة