انا بتعالج من حب الشباب عن طريق دواء النت لوك كنت عايز من حضرتك اسم وا

icon 16 مارس 2015
السلام عليكم : دكتور انا بتعالج من حب الشباب عن طريق دواء النت لوك كنت عايز من حضرتك اسم واقى شمس بناسب بشرتى الدهنية و الحساسة لأنىى اعانى ايضا من اسمرار فى الوجه شكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور زياد ابو دقه
الجلدية والتناسلية
اصحاب البشره عند استعمال اي مستحضر مثل اساس او واقي من الشمس او مكياج او مرطب بجب ان يكون مكتوب عليه oil free