شعر جسمي ناعم وكثيف، حلقته بماكينة كهربية وطلع بعد كده خشن وتقيل، هل لو حلقته بشمع او حلاوة هيرجع تاني ناعم ؟ وهل في زيت او كريم يرجع الشعر الخشن لناعم ؟ وشكرا

icon 1 سبتمبر 2016
شعر جسمي ناعم وكثيف، حلقته بماكينة كهربية وطلع بعد كده خشن وتقيل، هل لو حلقته بشمع او حلاوة هيرجع تاني ناعم ؟ وهل في زيت او كريم يرجع الشعر الخشن لناعم ؟ وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

د. باسل سيدو احمد
تجميلية
افضل علاج لازالة الشعر من الجسم بشكل نهائي هو اليزر.