هل يوجد اى طريقه ولو كانت صعبه او مكلفه حتى اتخلص من البشره الدهنيه تماما يعنى مش اضطر انى اغسلها مرتين او 3 مرات يوميا اريدها تصبح جافه ارجوكم جاوبينى انا مكتئب بسبب البشره الدهنيه

icon 14 يوليو 2014
هل يوجد اى طريقه ولو كانت صعبه او مكلفه حتى اتخلص من البشره الدهنيه تماما يعنى مش اضطر انى اغسلها مرتين او 3 مرات يوميا اريدها تصبح جافه ارجوكم جاوبينى انا مكتئب بسبب البشره الدهنيه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة سوسن قبلاوي
الجلدية والتناسلية
إذا كانت لديك مشكلة حقيقية بالبشرة الدهنية مصحوبة بحب الشباب فإن علاج الايزوتريتينوين المعروف بالاكيوتان سيحل هذه المشكلة

تعليقات الزائرين

نور احمد نور احمد

هو انا باخد نيت لوك وكانت بشرتي بتجيب زيوت وبعدين بطلت اسبوعين ونص لما اخدت نيت لوك والدكتور قالي رطبي كتير فكنت بعمل كدة بس الفترة الفاتت مكنتش برطب خالص كانت فترة الامتحانات واهملت جدا فبشرتي بتطلع زيوت كتير هل دا من عدم الترطيب والاهمال وهل لو واظبت علي العلاج هترجع مفيهاش زيوت ؟ ممكن الرد

icon 8 أبريل 2021