هل يوجد كريم لازالة منطقة الشعر بالمنطقة الحساسه دون ان يسبب اسمرار او اضرار اخرى؟

icon 27 فبراير 2019
هل يوجد كريم لازالة منطقة الشعر بالمنطقة الحساسه دون ان يسبب اسمرار او اضرار اخرى؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور المعتصم حمود القصابي
الجلدية والتناسلية
بعضها يسبب حساسية وبعضها لا اختاري ما يناسبك ، وقللي فترة وضعها مع المرطب بعدها
الدكتور محمد محمد سعيد شافعي
الجلدية والتناسلية
لايوجد كريمات لاتسبب حساسيه لازاله الشعر ولكن ممكن تقلل الحساسيه منها بتقليل فتره وضعها علي الشعر واستخدام مرطب بعد ازالتها