my wife pregnancy she has bad cold she could not taste and smell any t

icon 19 ديسمبر 2012
my wife pregnancy ,she has bad cold,she could not taste and smell any things. she want to know if she can smell ,taste again or not. thank you

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اسماعيل ابو محفوظ
نسائية وتوليد
yes she should be able to smell and taste again, just wait for the cold to resolve. Regards