انا ارضع وفي فترة الرضاعة لا تاتيني الدورة هل ممكن ان يحدث حمل و ا

icon 25 أغسطس 2015
انا ارضع وفي فترة الرضاعة لا تأتيني الدورة هل ممكن ان يحدث حمل؟وجزاكم الله خيرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مروان السمهوري
نسائية وتوليد
ممكن اعملي مانع.

تعليقات الزائرين

زائر زائر

طيب هى الدورة جات امبارح ده عادى وانا برضو كنت باخد منع حمل اقراص للرضاعه بس مبقتش اخده بقالى شهر والدورة جتلى امبارح عادى وممكن لو هاخد منع حمل حضرتك تفضل اخد ايه

icon 11 فبراير 2023