انا حامل فى يوم وعندى اجسام مضاده للغده الدرقيه نسبتها وعندى خمول فى ا

icon 15 مارس 2013
دكتور انا حامل فى 20 يوم وعندى اجسام مضاده للغده الدرقيه نسبتها 892.97 وعندى خمول فى الغده الدرقيه وباخد التروكسين خمسين من سنه هل فى خطوره على الحمل وايه العلاج المناسب الى ممكن اخده وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة سوزان عثامنة
نسائية وتوليد
انصحك بمراجعه طبيبك لاعطائك الجرعه المناسبه من الثايروكسين.فليس هناك تاثير على الحمل او الجنين اذا كانت الفحوصات طبيعيه اثناء اخذ الجرعه اللازمه .