انا عملت تحليل فيروسات cmv igm الطبيعى ليه من ل وال cmv igg والطبيعى م

icon 19 فبراير 2015
انا عملت تحليل فيروسات cmv igm .24 الطبيعى ليه من 0 ل1.1 وال cmv igg320 والطبيعى من 0 ل5. وانا اشك انى حامل فما مدى الخطوره وكيف اعرف انه سالب على العلم انى اخدت جرعه 21 يوم و

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مروان السمهوري
نسائية وتوليد
التحاليل تدل انه يوجد اصابة بالمرض.وانت اخذت جرعة.وهذا كافي .أعيدي الفحص lgm.بعد شهر وﻻ تقلقي

تعليقات الزائرين

f f

أنا كنت حامل واجهضت وعملت تحاليلcmv igm وكان negative وكان cmv igg positive وبعدها بشهرين حملت تانى والدكتوره طلبت منى cmv igg وعملته وطلع positive 2077 وقالتلى كده عندك وإدتنى علاج Acyclovir

icon 18 سبتمبر 2022
G G

طيب أنا مكتوب في التحليل النسبه عندي 1946 دا مش طبيعي ولا خطر

icon 4 أكتوبر 2022
Om Talib Om Talib

واني كمان عندي بقوه1200 وخايف اجيبه مشوهه مع تجربه حمل قديمه وجبت طفل تعبان

icon 23 فبراير 2023
ل ل

انا كنت حامل واجهضت وبعدها بسنه حملت والدكتور طلبت اعمل تحليل GMVوطلع 214.0وطلبت استخدمAcyclovir

icon 23 يونيو 2023
زائر زائر

انا اجهضت ف الأسبوع السادس ونسبة تحليل cmv igg1215positive هل يمكن حدوث اجهاض مرة اخرى

icon 12 فبراير 2024