دورتي متاخر ايام عملت تحليل بول منزلي بجهاز clearblue وكانت النتيجه حا

icon 16 يناير 2017
دورتي متاخر 7ايام عملت تحليل بول منزلي بجهاز clearblue. وكانت النتيجه حامل بالاسبوع الثاني.لكن عملت تحليل دم وكان غير واضح لاسالب ولاموجب.فهل هذا حمل؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مروان السمهوري
نسائية وتوليد
اعملي الهرمون الرقمي

تعليقات الزائرين

زائر زائر

اما عملت تحليل رقمي اليوم 15 بعد الحقنه التفجيريه طلع .8 26 وبعد يومين عدت الحليل طلع 25 نزلت الكميه عدي علي ميعاد ذورتي 3 ايام او اكتر حللت دم عادي طلع سلبي ما هذا هل كده مكنش ف حمل م الأساس او انا حامل

icon 10 يوليو 2021