عندي ضعف بالتبويض حوالي ملم قرات من المنتديات بان الميراميه والمردقوش

icon 22 أكتوبر 2012
السلام عليكم عندي ضعف بالتبويض حوالي 2ملم قرأت من المنتديات بأن الميراميه والمردقوش ينشط ويقوي التبويض وشراب العنب والاناناس يقوي ايضا؟ ماصحت هذه المعلومه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اسماعيل ابو محفوظ
نسائية وتوليد
if you have this condition ( i assume you have been evaluated by a doctor), the best thing to do is to treat the cause if it is known, in addition get tablets that may increase the ovulation chances, this should be under the supervision of your doctor after complete evaluation. Regarding the herbs you mentioned, I am sure no body can give you an answer based on science, therefore i will not recommend them. Regards