هل ضق الرحم يمنع الحمل او يسبب فى ت ر الحمل مع انى كل التحاليل والكشوف

icon 24 سبتمبر 2012
السلام عليكم هل ضق الرحم يمنع الحمل او يسبب فى تاخير الحمل مع انى كل التحاليل والكشوفات سليمة ولكم جزيل الشكر

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اسماعيل ابو محفوظ
نسائية وتوليد
I am not sure what you mean, however, there are birth defects which may happen in the uterus and may affect yourchances of pregnancy, I suggest you ask your doctors to expalin to you in details what that mean!! Regardsn (ضق الرحم )