اعاني من اضطراب قلة الرغبة الجنسية مع عدم وجود انتصاب في القضيب وعدم وجود احساس ايضا فما افضل علاج لهذة المشكلة مع مراعاة ان اسباب هذة المشكلة نفسية وليست عضوية

icon 5 مايو 2018
اعاني من اضطراب قلة الرغبة الجنسية مع عدم وجود انتصاب في القضيب وعدم وجود احساس ايضا فما افضل علاج لهذة المشكلة مع مراعاة ان اسباب هذة المشكلة نفسية وليست عضوية

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
الجل المزدوج للحالة النفسية وضعف الانتصاب هو ممارسة الرياضة اليومية والتغذية المتوازنة وتناول المكسرات والعسل وعسل الملكات، وهذهلائحة بالأطعمة التى تساعد على التخلص من الضعف الجنسى مثل: الثوم، البصل، القمح، الموز،الزنجبيل، حبة البركة، التمر، الحلبة، الحمص، العدس، بذر الكتان، الكاكاو، الزعفران، جوز الطيب، القرنفل، العود، الكرفس، الشبت، التوت، الأسماك الدهنية ، التفاح.

تعليقات الزائرين

زائر زائر

حضرتك بعاني من ضعف الرغبه والأنتصاب رحت للطبيب واعطاني تريب جولد ودواء مرخي للعضلات كنت باخد حبة كل يومين وبعد كده خدت حبة كل يوم مع التريب جولد وكنت متابع العلاج كان بيعمل عندي رغبه وانتصاب بس كان من فرط الرغبه كان بيعمل معي سرعه قذف رحت موقف العلاج رجع يحصلي ضعف انتصاب وقله رغبه وحضرتك انا ممكن اخد اريك حضرتك تنصحني بيه علشان عايز اتعالح وأرجع زي الاول

icon 11 فبراير 2023