العضو عندى فيه حبوب لو دوست عليها بتطلع مادة بيضه كدة عامله زى المسام الواسعه كدا هى فالجلد بس من جوا وزى ميكون فيها خرم صغير برا لما بدوس عليها بتفرز حاجات بيضه

icon 24 أكتوبر 2017
العضو عندى فيه حبوب لو دوست عليها بتطلع مادة بيضه كدة عامله زى المسام الواسعه كدا هى فالجلد بس من جوا وزى ميكون فيها خرم صغير برا لما بدوس عليها بتفرز حاجات بيضه

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد عماد الزكي
امراض الدم والاورام
اذهب لطبيب جلديه لفحصك