انا اعاني من مشكله ان قضيبي صغير ف العرض و الطول بشكل ملحوظ ف الحاله ا

icon 3 فبراير 2017
انا عمري 20 سنه اعاني من مشكله ان قضيبي صغير ف العرض و الطول بشكل ملحوظ ف الحاله العاديه يتراوح ما بين 5-6 سم و العرض 2-2.5 و ف حاله الانتصاب 14-15 سم و العرض صغير 3.5-3-4

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
الطول العادي من ٨-١٨ سم، ولا داعي للقلق.

تعليقات الزائرين

زائر زائر

طيب عندي القضيب طوله في حاله الانتصاب ١٠ سم وفي حاله الارخاء حوالي ٦ سم

icon 26 مارس 2020