انا بخاف من الايلاج جدا وتم فض الغشاء بصعوبه . وحاولنا للايلاج بكل الطرق وفشلت عاوزه اعرف عملية توسيع المهبل ليها اضرار ؟ وبتم ازاي ؟؟

icon 11 سبتمبر 2017
انا بخاف من الايلاج جدا وتم فض الغشاء بصعوبه . وحاولنا للايلاج بكل الطرق وفشلت عاوزه اعرف عملية توسيع المهبل ليها اضرار ؟ وبتم ازاي ؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائية علاج طبيعي كريمة عبد الرحمن مرسي
علاج طبيعي
يفضل عمل جلسات علاج طبيعي للاسترخاء العضلات المحيطة بالمهبل
د. محمد عماد الزكي
امراض الدم والاورام
غالبا زوجتك تعانى من خوف او الم شديد من العلاقه يؤدى الى انقباض فى عضلات المهبل فالعلاج نفسى وليس عضوى