انا زي معظم الشباب في بمارس العادة السرية بقالي سنين بس اخر سنتين بدات

icon 31 أغسطس 2013
السلام عليكم انا شاب عمري 19 سنة زي معظم الشباب في عمري بمارس العادة السرية بقالي 7 سنين بس اخر سنتين بدأت اقلل من ممارستي في اتجاه اني اتوقف عن ممارستها تماما والحمد لله في تقدم...بس الي لاحظته ان عندي ضعف انتصاب و سرعة القذف..وطبعا خايف عند زواجي تكون عندي المشكلة دي...فا ممكن لو سمتحوا تساعدوني ازاي اقدر احل المشاكل دي ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
إذا توقفت عن ممارسة العادة السرية ومارست الرياضة اليومية والتغذية المتوازنة حتى الزواج، فستختفي جميع هذه الأعراض ويستعيد جسمك نشاطه القديم.