انا عندى ١٧ ولسه مبلغتش وصحابى الى اصغر منى بلغو وبتحرجواقعدمعاهم واتك

icon 2 سبتمبر 2018
انا عندى ١٧ سنه ولسه مبلغتش وصحابى الى اصغر منى بلغو وبتحرجواقعد.معاهم واتكلم فى لعلاقات بالهزار وكده بسبب انهموبلغو وانا لسه ما انى اكبر منهم ومش بستحلم وانا نايم وعاوز حل سري

إجابات الأطباء على السؤال

قد يتأخر البلوغ آحياناً بشكل طبيعي، ولكن يمكنك عمل فحص للهرمونات والتأكد من صحتك الجنسية، راجع اختصاصي غدد صماء.

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة

قد يتأخر البلوغ آحياناً بشكل طبيعي، ولكن يمكنك عمل فحص للهرمونات والتأكد من صحتك الجنسية، راجع اختصاصي غدد صماء.

تعليقات الزائرين

زائر زائر

لو انا عندي 17سنه وظهرت لي كل علامات البلوغ ما عدا كبر قضيبي وعندمى استحلم في منامي لم يكبر ماذا افعل

icon 17 مارس 2023