انا عندي انا فرحي قريب وخايفه اوي من مساله العذريه دي لاني بمارس العاد

icon 10 سبتمبر 2013
انا فتاه عندي 25 سنه انا فرحي قريب وخايفه اوي من مساله العذريه دي لاني بمارس العاده السريه وخايفه اكون مش عذراء ولما دخلت علي النت عشان اعرف ازاي افحص نفسي لاقيت غشاء البكاره موجود الحمد لله وظاهر اوي بس في اخر الغشاء لاقيت فتحه صغيره ولكنها بتسمح بدخول صابعي فيها وبتصغر لما اخرج صابعي والغشاء كامل مش مفقود جزء منه يعني الغشاء واخد شكل هلال ومكمل داخل هذه الفتحه السؤال ايه هي الفتحه دي لاني وانا بمارس العاده بحس بمتعه لما ادخل صابعي فها هل يمكن ان اكون فقدت جزء من الغشاء-وهل رغم صغر سني يمكن ظهور الغشاء بشكل واضح وان يكون سميك جدا -و رجاء اريد حل فعال لعدم ممارستي للعاده ياريت الرد بسرعه شكرا؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
هذه الفتحة لخروج دم الحيض، والغشاء كما يبدو سليم، أما ممارسة العادة السرية فستتوقف بعد الزواج، وعليك منذ الآن ممارسة هوايات جديدة مثل المطالعة رالرياضة وغيرها استعداداً للزواج مبروك.
الدكتور ساندرين عطاالله
الطب الجنسي
فتحة الغشاء التي تصفيتها طبيعية إنما ادخال متكرر للأصابع ممكن أن يوسع الفتحة من دون مزق الغشاء
الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
عدم ممارسة العادة السرية يعتمد على الإرادة فقط! يعني القرار بعدم الممارسة أولاً، ثم تشغلي نفسك بهوايات جديدة وزمور الحياة لتقليل التفكير بالجنس. هناك أدوية مهدئة لا ننصح بها، أما بالنسبة للغشاء فلعله بخير، ما دام لم يتك إدخال شيء صلب فيه. والغالب أن الفتحة المذكورة هي فتحة خروج دم الحيض.

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا خايفه جدا انا فرحي قريب دكتور هل يضر غشاء البكارة من الماء قويه من دش رد بارك الله فيك

icon 20 يونيو 2022