انا من يوم حسيت عندى حاجه زياده في الخصيتين لو لمستها احس بالم رحت الم

icon 22 مايو 2017
انا من15 يوم حسيت عندى حاجه زياده في الخصيتين لو لمستها أحس بألم رحت المستشفي والدكتور قلي مفيش عندك حاجه وخلانى اعمل اشعه علي الخصيتين ولنا شافها قلي مفيش حاجه عندك ممكن اعرف

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
إذا كان الدكتور فحص وصور أشعة وقال مافيش حاجة، فكيف أعرف. انتظر فقد يذهب الوجه وحده، أو راجع اختصاصي مسالك بولية.