بقالي فتره بعاني من ضعف في الانتصاب وسرعة قذف وانا داخل ع جواز عايز اعالج الامور دي اعمل ايه

icon 15 مايو 2019
بقالي فتره بعاني من ضعف في الانتصاب وسرعة قذف وانا داخل ع جواز عايز اعالج الامور دي اعمل ايه

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد حسني
الطب الجنسي
في الأغلب في سنك هذا يكون الأمر نفسي لا عضوى وفقط عليك بعدم التفكير بالأمر والاهتمام باشياء اخرى وإذا لم يتحسن فعليك بعرض نفسك علي طبيب أمراض ذكورة للاطمئنان